G-HOCKEY MHCZUTPHEN "NIEMAND BUITEN SPEL”

G-Hockey is bedoeld voor deelnemers met een lichamelijke- of verstandelijke beperking in de leeftijd vanaf 7 jaar die het leuk vinden om te sporten bij een sportvereniging.

De deelnemers moeten wel in staat zijn om op een veilige manier deel te nemen aan de hockeyactiviteiten.
Bij MHCZutphen spelen we in competitieverband op verschillende niveau’s. Ook bestaat de mogelijkheid om alleen met de trainingen mee te doen.

Wij hebben 4 G-teams:

• G1 speelt 2e klasse in competitieverband KNHB
  • G2 speelt 4e klasse in competitieverband KNHB
  • G3 speelt 5e klasse in competitieverband KNHB
  • G4 is een instroom-/trainingsteam en speelt geen competitie

Er is een speciale groep van deelnemers die door middel van Visuele Begeleiding kunnen deelnemen aan het hockeyspel.

Instroom in de G-hockey groep is het hele jaar door mogelijk.

• Woensdag voor de competitie-spelende teams G1, G2 en G3 van 17.30 - 18.30 uur
  • Vrijdagavond voor de competitie-spelende teams G1 en G2 van 19.30 - 20.30 uur.

Wil je meer informatie of een keer komen kijken neem dan contact op met:

• Marijke Kamphuis (tel: 06-41455470) of Erna Boswinkel (tel : 06-53356957)
  • email : [email protected]

Als je in overleg met de coördinatoren lid wil worden van onze enthousiaste G-Hockey ploeg dan kun je je aanmelden via het inschrijfformulier op de website.
Je krijgt de mogelijkheid om dan 3 keer gratis mee te trainen en dan te besluiten of het G-Hockey iets voor je is.

In overleg met de coördinatoren wordt je in een team geplaatst betaal je vanaf dan ook je contributie!

We vragen je om een formulier in te vullen met zaken waar wij rekening mee moeten houden en een verklaring of je wel of niet gefotografeerd wilt worden.

Klik hier voor informatie over de contributie.