Supergezellige SuperSunday, nieuwe scheidsrechtersjassen en uitreiking Grote Club Actie prijzen.

Nieuwsafbeelding
Heerlijk weer, gezellige mensen en veel aanwezige jeugd stonden garant voor een geslaagde Super Sunday.

De wedstrijd van Heren 1 werd helaas verloren.

Tandartspraktijk "De Overwelving" presenteerde de nieuwe door hen gesponsorde nieuwe scheidsrechters jassen en bodywarmers. TOP...bedankt Marc en Mariëtte!!

Tevens werden de nieuwe scheidsrechterskaarten uitgereikt oa aan de meiden van MC3 die bijna allen hun kaart al hebben gehaald ruim een jaar voordat dat zou moeten....SUPER meiden !
Naast de Scheidsrechterskaart kregen de nieuwe scheidsrechters ook een Fox fluit overhandigd...óók gesponsord door Tandartspraktijk "De Overwelving".

Nieuwe scheidsrechters die hun scheidsrechterskaart en fluit afgelopen zondag niet hebben opgehaald, kunnen dit zaterdag as alsnog doen tussen 10.00 en 12.00 uur bij de wedstrijdtafel. Er is dan extra bezetting aanwezig. Vanaf 12.00 tot 17.30 kan het ook maar, dan kan het zijn dat even gewacht moet worden.

Eerder dit seizoen werden weer De Grote Club Actie loten verkocht. Met de opbrengst hiervan is de geluidinstallatie vernieuwd en zijn er Narrow casting beeldschermen aangeschaft en opgehangen .

Merlijn van Loon  reikte namens de club prijzen uit aan de volgende winnaars:

Guus van Loon (beste loten verkoper jongens )
Frederique Jongeneelen (beste loten verkoper meisjes)
ME81 (meeste loten team)
Daan Konig + Team JE1
Julia Kroes + Team MD3
Manon Brink + Team G3
Nikki Kamperman + Team MB6
Ytske Kooi + Team JD3
Micha van Vught + team JB2.

Bijlage: supersunday1 14052017.jpg