11 September

E-F-D-teams en Basistrainingleden, let op: De Grote Clubactie gaat van start

Nieuws afbeelding

MHCZutphen doet dit jaar opnieuw mee aan de Grote Clubactie.  Want een vereniging vormt een basis voor een gezonde omgeving, en MHCZ wil graag gezond blijven!

Want?
We kunnen het extra geld goed gebruiken, voor nieuwe banken op het tussenveld, maar ook een speeltoestel behoort tot de mogelijkheden.

Hoe?
Het idee is eigenlijk heel simpel. Van elk verkocht lot gaat 80% direct naar de clubkas.

Wie?
We vinden het fijn als de E-, F- en D-teams loten gaan verkopen! Voor alle leden uit die teams liggen er 2 boekjes klaar. Doe daarom mee, verkoop loten en ondersteun MHCZutphen. Heb je aan 2 boekjes niet genoeg? Of zit je in een hoger team en wil je ook graag loten verkopen? Graag, laat het ons weten en dan bestellen we er gewoon wat bij.

De komende dagen krijg je dagelijks informatie via de website en app. Houdt deze dus goed in de gaten. Nieuwsgierig? Kijk dan direct op https://clubactie.nl.

Succes en veel plezier bij deze actie.

MHCZutphen, Sponsoring & Communicatie