header foto header foto header foto header foto
2 Oktober

Start spelregelcursus in oktober!

Nieuws afbeelding

Beste leden én ouders van alle leden,
In tegenstelling tot eerdere berichten starten we in oktober met een spelregelcursus. 
Als lid van de KNHB ben je verplicht een scheidsrechterskaart te halen. Bij MHCZ bieden we de spelregelcursus vanaf de C-teams aan, zodat je tijdig in het bezit komt van deze kaart. Ook voor je eigen spel is kennis van de spelregels super handig. Twee vliegen in één klap dus!
Voor de zomer heeft ook een aantal ouders van leden zich aangemeld om een scheidsrechterskaart te halen. Dat is heel fijn voor de club, omdat ze dan af en toe in kunnen springen bij bijvoorbeeld oefenwedstrijden. 

De spelregelcursus: e-learning én bijeenkomsten   
Via e-learning krijg je alle belangrijke spelregels duidelijk uitgelegd. Hierin wordt gebruikt gemaakt van foto’s en video’s. Ook wordt er in oktober en begin november een tweetal cursusavonden in het clubhuis georganiseerd. Daarna ben je klaar voor het schriftelijke examen begin november. De exacte (examen)data worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. 

Voor wie is deelname verplicht? 
Team A en B: Alle junioren die nog geen kaart hebben.
Team C: Alle junioren die na de zomer 2e-jaars C zijn (ben je eerstejaars C, dan mag je ook meedoen, maar dan moet je jezelf wel aanmelden!)
Alle senioren, die nog geen kaart hebben, moeten deze uiteraard ook gaan halen.
Je ontvangt deze week een mail van ons. Heb je geen bericht ontvangen? Neem dan zelf contact op via onderstaande link in deze mail. 

Ook geïnteresseerd?
Een aantal ouders van jeugdleden zal deze week ook een mail ontvangen. Heb je je tijdens de vrijwilligersavond (voor de zomer) aangemeld of wil je als ouder graag je scheidsrechterskaart halen, maar heb je geen bericht ontvangen? Neem dan ook contact op via onderstaande link in deze mail.

Voor vragen en aanmelden kun je ons bereiken via: [email protected]   

Met vriendelijke groet,

Scheidsrechterscommissie MHCZutphen