16 Januari

Trainersbijeenkomst elftaltrainers

Nieuws afbeelding

Beste trainer,

Dinsdag 19 maart a.s is een trainersbijeenkomst voor alle 11-tal trainers, maar ook iedereen die geïnteresseerd is in het trainersvak voor junioren. De avond wordt verzorgd door Gerold Hoeben. Hij is op dit moment werkzaam op de afdeling Tophockey van de KNHB. Daarnaast heeft hij diverse functies gehad bij nationale teams en is hij trainer/coach geweest bij o.a. Kampong, Pinoke en Oranje Zwart.

Er is een deel theorie en een deel praktijk, waarbij JA1 als demo team gebruikt wordt.

Zelf hoef je dus geen trainingskleding mee te nemen.

Locatie:    Clubhuis MHC Zutphen

Datum:     Dinsdag 19 maart

Tijd:           19.30-21.30

Thema’s:  Verdedigen, scoren en spelgericht trainen

Doelgroep: Trainers 11-tallen, zowel breedte als selectie en anderen die geïnteresseerd zijn  in training geven aan junioren!

Dus geef jij training aan een A t/m D team of ben je geïnteresseerd? Kom dan zeker 19 maart a.s. naar het clubhuis!

Opgeven kan bij Jasper Verschuur via [email protected]

Graag tot de 19e maart!