Inschrijfformulier
We schrijven we je in en nemen dan contact met je op over de instroom. De instroom kan plaatsvinden voor een proeftraining, trainingsgroep of een team. Zonder inschrijving plaatsen we je helaas niet. Bij inschrijving worden je gegevens daarna meteen opgenomen in onze database. Mocht na proeftrainingen blijken dat je geen lid wilt worden dan verwijderen wij je gegevens uiteraard weer. Inschrijving als lid betekent dat je, voordat je in een B-team komt, verplicht bent een scheidsrechterskaart te halen. We bieden hiervoor op de club een online cursus aan.

Clubtaken en Vrijwilligerswerk
MHCZ draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Van ouders van jeugdleden verwachten we hierin een verplichte bijdrage. Dit gebeurt in ieder geval 1 keer per jaar in de vorm van het draaien van een bardienst op zaterdag en het bij toerbeurt rijden bij uitwedstrijden van je kind(eren). Daarnaast vragen wij je in onderstaande tabel aan te geven in welke vorm je nog meer bereid bent een steentje bij te dragen. Vele handen maken immers licht werk! Voor aspirant-leden beneden de 18 jaar dient deze informatie door de ouders te worden ingevuld. De ouders kunnen dan worden benaderd voor de uitvoer van de aangegeven vrijwilligerstaak.

Hulp bij het inschrijfformulier
  • Financieel - automatische incasso
    • MHC Zutphen int haar contributie per automatische incasso via ClubCollect.
      Wil je dit niet, stuur dan een verzoek voor annulering van automatische incasso naar [email protected].
    • Kies je voor handmatige betaling, dan worden hiervoor kosten in rekening gebracht van euro 10,00.
  • Financieel - Tenaamstelling
    • Vul hier de naam van de rekeninghouder in.

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel

Clubtaken

MHCZutphen is een vereniging die draait op de inzet van leden en op ouders van jeugdleden. Wij doen dan ook een beroep op u om een bijdrage te leveren als vrijwilliger van de club. Welke clubtaak vervult U of wilt U graag vervullen ?