Fluitspot ook in de zaal

Nieuwsafbeelding FluitSpot kan deze winter ook benaderd worden voor  wedstrijden in de zaal.
Kun jij voor jouw fluitbeurt niet komen, dien dan een verzoek voor vervanging in bij FluitSpot.

Let op:
Voor het zaalseizoen deze winter geldt als richtlijn dat je 7,50 euro per wedstrijd vergoed aan de FluitSpotter die jouw fluitbeurt overneemt.

Heb je je scheidsrechterskaart en vind je fluiten leuk? Wil je best eens een fluitbeurt van iemand anders overnemen? Meld je dan aan voor Fluitspot!

Handig om te weten.
Wil je als FluitSpotter een wedstrijd fluiten maar lijkt je deze te hoog gegrepen ?
FluitSpot doet dan haar best om voor jou ondersteuning te regelen zodat je tips voor en tijdens de wedstrijd krijgt en er niet alleen voor staat.

Voor meer info klik hier om naar Fluitspot te gaan