HERINNERING 7 april a.s. Happen voor een op maat gemaakt bitje

Nieuwsafbeelding

Een bitje dragen is voor elke leeftijd en elk niveau verplicht. Door het dragen van een perfect passend bitje van Bitjehappen loop je veel minder risico op ernstig tandletsel dan bij een "kant en klaar bitjeā€. Meld je snel aan op www.bitjehappen.nl/hapdag/zutphen/

Aanmelden

Bitjehappen.nl is 7 april a.s. van 14.00 tot 17.00 uuraanwezig in ons clubhuis. Iedereen is dan welkom, niet alleen de junioren! Bovendien help je de club wanneer je een bitje op maat laat maken bij bitjehappen.nl, omdat een klein deel van het aankoopbedrag naar de club gaat als donatie.

Kosten

Alle bitjes hebben vaste prijzen ongeacht de kleur en er is geen meerprijs voor glitter of meerdere kleuren. Daarnaast worden alle uitvoeringen voorzien van naam en telefoonnummer. Met beugel kan er helaas niet gehapt worden.

F en Benjamins € 30,-

E, D en C: € 40,-

Senioren en AB-jeugd: € 50,-

Als je aanvullend verzekerd bent, is het mogelijk dat je zorgverzekering een deel

(€ 24,30) hiervan vergoedt.