Training geven komend seizoen ? Meld je aan !

Beste spelers en ouders,

De teamindeling is gisteravond geplaatst en een paar weken geleden is door Jaap Waisvisz al een mail verstuurd naar de huidige trainers met de vraag of ze komend seizoen hun trainersactiviteiten bij MHCZ willen voortzetten.
Helaas zijn er ook elk jaar een aantal trainers die, om uiteenlopende redenen, minder dan wel niet meer beschikbaar zijn voor het nieuwe seizoen.

We blijven dus op zoek naar nieuwe gemotiveerde trainers , die we door de technisch coördinatoren ondersteunen bij het geven van training.
Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om evt. een trainerscursus te volgen (HT-2- jongste jeugd danwel HT-2 elftallen).
Voor junioren kan het ook een leuk en leerzaam bijbaantje zijn (lekker buiten ipv. bij de vulploeg van de supermarkt  of onderdeel van een maatschappelijke stage.

Interesse /vragen ?
Meld je dan aan bij Jaap Waisvisz of Jasper Verschuur via