7 Maart

MHCZutphen gastvrij

Nieuws afbeelding

Vanaf maandag 8 maart zullen we gasten verwelkomen op ons complex. Het zijn sporters die heel graag hun eigen sport willen beoefenen, maar door de maatregelen niet binnen mogen sporten. Buiten mag wel, maar daar hebben deze sporters veelal niet de faciliteiten voor. En wij, MHCZ, gelukkig wel, en we snappen hoe belangrijk het is om te kunnen sporten.

Deze week ontvangen we sporters van de schermvereniging (op maandag) die vanzelfsprekend gebruikmaken van eigen sportmaterialen.
Op vrijdagmiddag zijn we gastheer voor sporters van de opvang.
Gedurende de hele week, overdag, zullen leerlingen van het Isendoorn op de velden te vinden zijn met hun eigen materialen.

We treden dus als gastheer op voor deze groepen en hopen dat ze veel plezier beleven aan de ontvangst op ons complex. Vanzelfsprekend nemen zij de C19-maatregelen in acht. De komende weken zullen meerdere gasten gebruik gaan maken van de velden. Zodra hierover meer bekend is, zullen we jullie dit laten weten.

Heb je vragen hierover? Mail dan naar [email protected]

We hopen dat iedereen meewerkt aan een gastvrije ontvangst. Dank!

Samen houden we de club sportief en gezond

Met vriendelijke groet,
Team Facilitair