header foto header foto header foto header foto
Terug

informatie_alv

Praat mee
Minimaal eens per jaar heb je al lid de gelegenheid om in een Algemene Leden Vergadering (ALV) mee te denken en praten. Basis voor deze vergadering zijn de statuten en het huishoudelijke reglement. Onderwerpen in de vergadering zijn vaak: het hockeybeleid, de financiĆ«n, ledenwerving en de jaarlijkse verkiezing van vrijwilliger. 
De ALV vindt meestal in het najaar plaats, omdat dat ook het moment is dat de contributie wordt vastgesteld.  We zien graag dat jij vertelt hoe je tegen zaken aankijkt, en bijdraagt aan een goede sfeer op de club. Kun je niet bij de vergadering zijn, maar wil je toch je zegje doen? Stuur dan je agendapunt met documenten in, en dan plaatsen we deze op de ALV-agenda. Na de ALV zijn de notulen, nadat je bent ingelogd, te vinden onder 'documenten'. Kun je er een keer niet bij zijn? Dan is dit de manier om terug te vinden wat is besproken.

Heb je tussentijds vragen over hockey bij MHCZutphen? De Technische Commissie heeft wekelijks een spreekuur waar je met je hockeyvragen terecht kunt. Bestuursleden hebben maandelijks een algemene bestuursvergadering, waarin lopende zaken en beleidszaken worden besproken. Heb je vragen die door je Coach en de Technische Commissie niet beantwoord konden worden? Stel ze dan gerust aan de Bestuursleden.