MIXED HOCKEY CLUB ZUTPHEN
Tussentijdse Algemene Leden Vergadering (ALV)
 
20-6
Tussentijdse ALV op dinsdag 3 juli 2018, van 19:30 tot 21.00 uur in het Clubhuis

Hierbij worden leden en ouders van jeugdleden van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze ALV. In de bijlage treft u de agenda aan. Wij verzoeken u zich aan te melden bij Marijke Kamphuis via het mailadres [email protected]
[ ..lees meer ]


Bijlage: ALV agenda + uitnodiging 2018-07-03.docx

Reageer (0 reacties)

Meet and Greet
 
19-6
Nieuwsafbeelding Op maandag 25 juni hopen we heel veel MHCZ leden uit de C teams te ontmoeten, mét een ouder. Op woensdag 27 juni hopen we heel veel jongens en meisjes uit de nieuwe D teams te ontmoeten, mét een ouder.  De MHCZ leden kunnen in dat uurtje lekker trainen, en we hopen dat ouders bereid zijn met elkaar vrijwilligerstaken op zich
[ ..lees meer ]


Bijlage: Meet and greet.juni2018.pdf
Vacature Bestuurslid Organisatie en Sport
 
19-6
Nieuwsafbeelding In het verband met het aflopen van de tweede zittingstermijn per oktober 2018, zoeken we met onmiddellijke ingang een inkomend Bestuurslid Organisatie en Sport. Belangstelling om deze boeiende klus op te pakken, kijk dan snel in de bijlage.

[ ..lees meer ]


Bijlage: Vacature Organisatie en Sport.18juni 2018.pdf
Herhaald verzoek voor Sponsoring & Communicatie
 
19-6
Nieuwsafbeelding Word jij ons nieuwe Bestuurslid Sponsoring & Communicatie? Ben jij communicatief sterk? Ben je een netwerker? Ben je positief ingesteld? En voel je je betrokken bij MHCZutphen? Ga dan met ons in gesprek!  We willen dolgraag Sponsoring & Communicatie na een jaar afwezigheid weer structureel op de kaart hebben staan bij MHCZ.
[ ..lees meer ]


Bijlage: Vacature Bestuurslid Sponsoring & Communicatie.280318.pdf
3 kampioenen in ons midden
 
18-6
Nieuwsafbeelding Het veldseizoen is voorbij en we zijn blij dat we 3 kampioenen in ons midden hebben, en de 3 teams mochten op Zutphense grond allemaal hun  kampioenswedstrijden spelen! Dus aanmoedigingen genoeg. Dames 1 was al weken koploper en mocht in Zutphen de clubkleuren verdedigen. En dat deden ze met verve!
[ ..lees meer ]
Open trainingen Dames-1 komend seizoen: 26 en 29 juni 20-22 uur
 
16-6
Dames-1 zoekt met een nieuwe trainer/coach (Arjan van Zanen) ook nieuwe speelsters voor het komende seizoen ter uitbreiding van de selectie.   Er zijn " open trainingen” voor Dames-1 : dinsdag 26 juni en vrijdag 29 juni; vanaf 20.00 uur. ( bij voldoende aanwezigheid wordt ook nog een teamactiviteit gepland voor
[ ..lees meer ]
Help wanted!
 
16-6
Nieuwsafbeelding Nieuwe barcommissie leden gezocht!
Op zaterdag wordt de bar draaiende gehouden door een team van enthousiaste barcommissie leden ondersteund door hulpouders.
We zijn op zoek naar nieuwe barcommissie leden .
Je draait ongeveer 1x per 3 weken op wisselende tijden een bardienst.
[ ..lees meer ]
Nieuw, Club 111
 
14-6
Nieuwsafbeelding Nieuw!! Op 31 augustus start Club 111 bij MHCZ. Als jij oudlid bent, studeert en woont buiten Zutphen, of dit gaat doen, dan is Club 111 vast iets voor jou. Lees snel verder.
[ ..lees meer ]


Bijlage: Club111 Versie 15 juni2018(1).jpg