header foto header foto header foto header foto
29 April

Wie wordt Hockeymoeder 2021?

Nieuws afbeelding

Wie wordt Hockeymoeder 2021?

We kennen er allemaal wel één. Die ene moeder die jou en je team support. De ouder die zorgt voor een energizer in de rust, met de juiste aanwijzigingen je coacht langs de lijn, niet te beroerd is te trainen of te rijden met de auto/VAN en de kruiwagen vult tijdens de klusdag!.

Of het nu je eigen moeder is, de moeder van je teamgenoot, of je buurvrouw; het is tijd om die hockeymoeders eens flink in het zonnetje te zetten! En wat is daarvoor nou een beter moment dan Moederdag?

Wat moet je doen?
Geef jouw favoriete hockeymoeder op via deze link. Beschrijf kort waarom deze hockeymoeder dé hockeymoeder van 2021 moet worden.

Hoe werkt het?
Opgeven van jouw hockeymoeder kan van 26 april t/m 2 mei. Wees er dus snel bij!  Uit alle inschrijvingen maakt Hockeyfilmpje een top 3.
Op 4 & 5 mei kun je stemmen op de top 3 via de Instagram van Hockeyfilmpje. Op 6 mei maken we de winnares bekend!

Wat kan de hockeymoeder winnen?
De Hockeymoeder van 2021 ontvangt gedurende een half jaar iedere maand een mooi, vers boeket aan huis. Uiteraard wordt de eerste bos bezorgd op Moederdag.
Naast de bloemen en de eeuwige roem draagt zij natuurlijk een jaar lang met gepaste trots de titel Hockeymoeder van het jaar!