header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
8 Juni

Wanted !!! BBQ-ouders

Nieuws afbeelding

Beste ouders van MHCZ-ers

Gezellig!
Op zaterdag 17 juni is er een BBQ voor O12/O14 teams, op vrijdag 23 juni is er een BBQ voor O16/O18 teams. Leden, coaches en teammanagers zijn uitgenodigd om gezellig met alle teams samen te BBQ-en. Hoe fijn is dat om op deze manier terug te kijken op het seizoen? De uitnodigingen zijn verstuurd, en de linkjes voor aanmelding zijn ook te vinden op de website.

Wat zoeken we?
We zoeken voor beide BBQ-momenten ouders die helpen spiesjes draaien, glazen vullen en zorgen voor veiligheid én bijdragen aan de gezelligheid. En natuurlijk bij binnenkomst zorgen voor het uitdelen van muntjes en een groen polsbandje.

Wat vragen we?
We vragen per team 1 ouder die helpt en de handen uit de mouwen steekt.
De BBQ op 17 juni is van 17 - 20u (shift duurt van 16.30 - 20.00).
De BBQ op 23 juni is van 18 - 21u (shift duurt van 17.30 - 21.00).


BBQ-Master??
Er zijn vast veel enthousiastelingen die het leuk vinden BBQ-master te zijn op deze avond. Dus geef je snel op via [email protected]. Vergeet niet het team van je kind erbij te vermelden en de dag waarop je komt.

OH ja, als je wilt bijdragen, kom dan wel een half uur van te voren en houdt rekening met wat opruimtijd. De shift duurt dus 3,5u in totaal.