MIXED HOCKEY CLUB ZUTPHEN
Alle ballen verzamelen
 
22-9
Nieuwsafbeelding Beste leden, iedereen wil graag genoeg ballen hebben tijdens de training. We willen graag volle kratten bij de start van de training dus aan het eind van de training moeten de kratten ook weer vol. Alvast bedankt.

Reageer (1 reacties)

De Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), vooraankondiging
 
20-9
Nieuwsafbeelding Binnenkort worden alle MHCZ-coaches, trainers en managers van de Jongste Jeugd en Junioren uitgenodigd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Andere vrijwilligers die veel te maken hebben met de jeugd, volgen daarna. Hiertoe is besloten door het bestuur; op deze manier kunnen we laten zien dat we de sociale veiligheid
[ ..lees meer ]
Fietsen op zaterdag
 
19-9
Nieuwsafbeelding Met ons extra vierde veld zijn op sommige zaterdagen de wedstrijden eerder afgelopen en is het clubhuis daarom eerder dicht. Rond 19.00 uur zal het hek dan dicht zijn.

Na die tijd is het dus niet meer mogelijk om je fiets te pakken of je keepers tas in het clubhuis in de locker te leggen.

[ ..lees meer ]
Fluitspot, marktplaats voor scheidsrechters bij MHCZ
 
15-9
Heb je je scheidsrechterskaart en vind je fluiten leuk? Wil je best eens een fluitbeurt van iemand anders overnemen? Meld je dan aan voor Fluitspot! Als richtlijn geldt dat je 5 euro ontvangt van degene van wie je de wedstrijd overneemt.

[ ..lees meer ]
Samen voor een gezonde sport.
 
19-9
Nieuwsafbeelding De veldsportverenigingen en de gemeente Zutphen ondertekenden het convenant sport en alcohol in het kader van verantwoord alcoholgebruik. Hiermee willen ook wij als MHC Zutphen voorkomen, dat er riskant met alcohol wordt omgegaan. Voor meer
[ ..lees meer ]


Bijlage: 2017 Convenant Sport en Alcohol def. ongetekend(1).pdf