MIXED HOCKEY CLUB ZUTPHEN
Vanavond Bekerwedstrijd Heren 1
 
23-3
Nieuwsafbeelding Vanavond is het dan zover. MHC Zutphen Heren 1 voor het eerst in de geschiedenis in de 3e ronde van de Silver Cup. De tegenstander is  1ste klasser Naarden die ongeslagen  bovenaan staat in de competitie. Om 20.30 start de wedstrijd. Supporter onze Heren 1 naar de volgende ronde.

[ ..lees meer ]
Hockeysticks gevraagd
 
22-3
Nieuwsafbeelding Heb je nog hockeysticks staan die je toch niet meer gebruikt? Op de basistraining kunnen ze die goed gebruiken. Lever ze in bij de blauwe ton bij de bar.

[ ..lees meer ]
Selectietrainingen voor elftallen seizoen 2018-2019
 
20-3
Procedure selectietrainingen elftallen voor seizoen 2018-2019
Binnenkort start de TC met de teamsamenstelling voor volgend seizoen. De TC heeft de procedure voor de selectietrainingen voor de elftallen gewijzigd ten opzichte van voorgaand seizoen.
Deelname aan de selectietrainingen kan op 2 manieren:
Op uitnodiging
[ ..lees meer ]
In de zomervakantie op kamp bij Bovelander Hockeykampen?
 
20-3
Nieuwsafbeelding Bovelander Hockeykampen van 16 t/m 18 juli op Zutphen
Het leukste hockeykamp van Nederland georganiseerd door voormalig Olympisch Kampioen Floris-Jan Bovelander
MINIHOCKEYKAMP
[ ..lees meer ]
Wedstrijden afgelast, wat nu?
 
17-3
Nieuwsafbeelding Alle wedstrijden in Zutphen zijn voor zaterdag 17 maart afgelast. Zaterdag 31 maart, de dag vóór Pasen, is door de KNHB als officiële inhaaldag aangewezen. Dat betekent dat de inhaalwedstrijden zoveel mogelijk op die dag zullen worden gepland. Zodra hierover duidelijkheid is, wordt hierover gecommuniceerd. LET OP:
[ ..lees meer ]
Wekelijks Spreekuur technisch manager Jaap Waisvisz
 
15-3
Nieuwsafbeelding Sinds maandag 5 maart is Jaap Waisvisz, Technisch Manager MHCZ, wekelijks  beschikbaar voor het beantwoorden van vragen van trainers, coaches, leden en ouders tijdens het " Spreekuur technisch manager ".
[ ..lees meer ]
Koffie?
 
13-3
Nieuwsafbeelding Met ingang van vandaag kan je in het clubhuis een kopje koffie van vers gemalen bonen kopen! Kom deze week eens proeven dan krijg je er een lekker koekje bij.

Daarnaast hebben we een nieuwe prijslijst en een wisselend broodje van de maand!

We hopen iedereen weer aan de bar te ontmoeten!

[ ..lees meer ]
Haal je Boedelhofbode deze week na de training op in het clubhuis!
 
19-3
Nieuwsafbeelding De Teamspecial van de Boedelhofbode is uit! De gehele maand maart kun je deze als lid in het clubhuis ophalen. Er staan weetjes in over ons Rookbeleid, het Sproeibeleid, maar belangrijkste is natuurlijk dat de meeste teams van MHCZ zichzelf mooi gepresenteerd hebben! Leuk om te zien.
[ ..lees meer ]