header foto header foto header foto header foto
Inschrijfformulier

Vul alsjeblieft het formulier in als je wil komen hockeyen bij MHCZ. We nemen dan contact met je op over de instroommogelijkheden. Uitleg hierover kun je hier lezen. Zonder inschrijving kunnen we je helaas niet plaatsen. Bij inschrijving worden je gegevens meteen opgenomen in onze database. Mocht na de proeftrainingen blijken dat je geen lid wilt worden dan verwijderen wij je gegevens uiteraard meteen weer uit onze database. 

Hulp bij het inschrijfformulier

Financieel

  • IBAN: MHC Zutphen int haar contributie via ClubCollect. In de eerste seizoenshelft ontvangt het lid een bericht van ClubCollect met de contributiefactuur met een betaalverzoek. Met het betaalverzoek kan het lid voor iedere nieuwe factuur kiezen hoe betaald wordt: per automatische incasso (ineens of in termijnen) in ineens via iDeal. Meer informatie over contributie, tarieven en inning van de contributie vind je; [hier]
  • Tenaamstelling: Vul hier de naam van de rekeninghouder inPersoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Inschrijving
   
   
   
   
Clubtaken
  MHCZutphen is een vereniging die draait op de inzet van leden en op ouders van jeugdleden. Wij doen dan ook een beroep op u om een bijdrage te leveren als vrijwilliger van de club. Welke clubtaak vervult U of wilt U graag vervullen ?