hockey senioren

Senioren hockey
Ben je ouder dan 18 jaar, dan kom je bij MHC Zutphen in een seniorteam terecht. We hebben verschillende teams bij de dames en de heren, zowel voor prestatie als breedte-hockey. De senioren spelen wedstrijden op zondag en trainen 1 à 2 keer op doordeweekse avonden.
Ben je al wat ouder? Dan hebben we ook veteranenhockey, zowel bij de dames als de heren. We hebben twee dames veteranen teams, die wedstrijden spelen op donderdag of op zondag. Deze dames kunnen altijd enthousiaste teamleden verwelkomen. Bij de heren hebben we drie veteranen teams, die spelen op verschillende niveaus. De heren trainen op donderdagavond vanaf 21.00 uur en spelen wedstrijden op zondag.

Een hockeyzondag bij MHC Zutphen staat in het teken van sportiviteit en gezelligheid. Meerdere keren per jaar organiseren we een ‘Super Sunday’, dit zijn hockeyzondagen waarop we extra uitpakken. Ook organiseren we jaarlijks het ‘Vet-er-aan toernooi’, een gezellig toernooi voor alle senioren. Of je nu een beginnend seniorenhockeyer bent of een doorgewinterde veteraan: wij heten je graag welkom bij MHC Zutphen.

Enthousiast geworden en heb je zin om een keer mee te hockeyen om te kijken of het iets voor je is? Dat kan altijd, mail dan naar [email protected] nl of kom gewoon eens langs op een van de gezellige hockeyzondagen!

Heb je misschien geen zin of tijd om wedstrijden te spelen, maar heb je bijvoorbeeld kinderen op hockey en wil je de grondbeginselen een beetje leren? Heb je weinig hockeyervaring, maar lijkt het je leuk om op een ontspannen manier te hockeyen? Dan bieden we op maandagavond trimhockey, 7x7 en bedrijfshockey. Heb je interesse of wil je meer informatie? Twijfel dan niet om contact op te nemen met [email protected] voor antwoord op deze vragen.