header foto header foto header foto header foto
2 September

Online: Hockey International

Nieuws afbeelding

Advertorial

Het is even geleden, maar we zijn er weer met een fysieke editie van Hockey International. Het laatste magazine dat u gewoon lekker in de hand kon houden, dateert alweer van vorig jaar, net voor de winterstop. Daarna gooide Covid-19, zoals bij zoveel zaken, grondig roet in het eten.
 
Toch heeft dat ook iets goed opgeleverd. Omdat we met Hockey International toch zichtbaar wilden zijn en de sport onder de aandacht wilden houden, hebben we enkele edities uitgebracht die louter online te lezen waren. Dat leverde dermate veel positieve reacties op, dat we nu hebben besloten ons magazine hybride uit te brengen: zowel fysiek als digitaal. Zo bereiken we nóg meer hockeyliefhebbers.


In deze eerste editie van het nieuwe hockeyseizoen laten we zien ook in de afgelopen moeilijke maanden stappen te hebben gezet. Luuk Blijboom is de redactie komen versterken. Als hockeyspecialist van De Telegraaf reisde hij de Oranje-teams vrijwel overal achterna, nu kunnen onze lezers genieten van zijn fijne verhalen. Verder zijn we een samenwerking aangegaan met Hockeyhoofdklasse.nl om nóg meer in te spelen op de ontwikkelingen op het hoogste niveau.
 
Daarnaast hebben we ons netwerk voor verspreiding weer verder uitgebreid, zodat inmiddels al bijna 150 clubs Hockey International ontvangen. Aan die clubs het vriendelijke verzoek ons magazine een mooie plek te geven zodat de leden Hockey International lekker kunnen meenemen naar huis om daar te lezen. Clubs die Hockey International nog niet ontvangen, maar dat wel graag willen, kunnen contact met ons opnemen.
 
Veel leesplezier!
 
Team Hockey International
Eric Korver
Ingmar Kuper
Frank Uijlenbroek
[email protected] 
06-23884422 (Ingmar)