header foto header foto header foto header foto
9 September

Informatie m.b.t. corona voor bezoekende clubs

Nieuws afbeelding

Coronamaatregelen in en rondom het clubhuis

Onderstaand de maatregelen die gelden voor in en rondom het clubhuis. Neem deze vooraf goed door. Ook hanteren we speciale regels op de club en in/rond het clubhuis die specifiek gelden voor de LHC. Voor het clubhuis gelden speciale regels vergelijkbaar met de geldende horecaregels. 

·       Looplijnen: we hanteren looproutes op de club; dit is ter plaatse duidelijk aangegeven met pijlen 

·       Kleedkamers: onze kleedkamers zijn geopend, maar houd rekening metr de 1,5 meter afstand. Omkleden kan wel, douchen is niet mogelijk.

De toiletten zijn wel toegankelijk 

·       Toegang tot het clubhuis: het clubhuis is alleen toegankelijk voor mensen die daar specifiek moeten zijn. De horeca is geopend, maar er worden geen verse levensmiddelen verkocht. Het terras buiten bij het clubhuis is wél toegankelijk, hier kunnen we goed afstand bewaren; 

·       Limonade drinken na de wedstrijd: dit gebruik blijven we doen, dus na de wedstrijd drinken de teams buiten op het terras bij het clubhuis, limonade. Graag per team 2 ouders/begeleiders die dit in goede banen leiden. 

Publiek: het is mogelijk om een wedstrijd te bekijken, verspreiden rondom het veld is het verzoek met 1,5 meter afstand in achtneming.