header foto header foto header foto header foto
1 Juli

Hockey 7x7

Nieuws afbeelding

Hockey 7X7

Sinds kort doet onze club mee met Hockey7. Bij 7x7 spelen teams van 7 spelers zonder scheidsrechter en keeper op een half veld. Een team speelt op een avond 2 wedstrijden van 25 minuten. De wedstrijden zijn op vrijdagavond en beginnen om 20.30 u en kennen aangepaste spelregels. 7x7 is voor alle hockeyers. Je bent zowel welkom als je competitie- als trimhockeyervaring hebt, maar zeker ook als je minder ervaring hebt.

Korte speelperiodes

De wedstrijden bestaan uit korte speelperiodes van 5 tot 6 speelrondes in de herfst, winter, lente en zomer. De wedstrijden zijn om de week. Elke periode worden we in een poule met teams uit de regio ingedeeld.

Speel je mee?

Komend seizoen doen we als club graag weer mee met 7x7. Daarvoor kunnen we extra leden gebruiken. Ook als je niet alle vrijdagavonden zou kunnen, ben je van harte welkom. We vormen een grotere poule, zodat we voor een wedstrijdavond voldoende spelers hebben.

Ben je al lid?

Als je al lid bent van MHCZutphen, dan is deelname gratis. Als je geen lid bent, dan zijn er aan deelname kosten verbonden. Deelname aan 7x7 is bijvoorbeeld leuk te combineren met trimhockey.


Informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corine van den Berg ([email protected]) of met Gretha Oosterveld ([email protected])


Samen houden we de club sportief en gezond