Laat je op 30 november van je sportiefste kant zien.

Nieuwsafbeelding Heb jij je scheidsrechterskaart nog niet gehaald, maar zit je al wel in de B-leeftijd (of ouder)? Op 30 november 2017 zijn er opnieuw twee examenmogelijkheden. Je wordt opgeroepen voor dit examen, doe dus mee, en laat je van je sportiefste kant zien. Mocht je geen oproep ontvangen hebben (kan gebeuren): je bent 's avonds om 19 uur en 20 uur welkom om het examen te doen. Let op: iedereen die in de B-leeftijd zit, is verplicht een scheidsrechterskaart te halen.

Heb je als ouder, coach, vrijwilliger of junior-lid interesse om de scheidsrechterscursus te volgen en met succes af te sluiten? Stuur dan een email naar [email protected], zij stuurt je dan een inlogcode, zodat je kunt oefenen voor 30 november én mee kunt doen.

Succes met je voorbereidingen.

Scheidsrechterscommissie MHCZ