header foto header foto header foto header foto
3 September

Digitale registratie van publiek

Nieuws afbeelding Beste leden, coaches en toeschouwers,


Seizoen begint
Morgen begint eindelijk het seizoen en we hebben er zin in! We zijn nog niet van C-19 af en daarom is het van belang de regels in acht te blijven nemen. Denk aan handen wassen, 1,5m afstand, blijf bij klachten thuis (zie uitgebreid bericht op de site deze week).  

Publiek van gasten én thuisspelend team 
Voor publiek geldt een registratieplicht. Dat betekent dat iedereen die komt kijken, aanmoedigen of op het terras gaat zitten, zich bij de entree moet registreren. Daar staat een bord met een QR-code. Als deze gescand wordt, vul je de vragen in. Als er een ✅ verschijnt, mag je doorlopen. Als deze niet zichtbaar wordt, willen we je vragen een andere keer terug te komen. 
Spelers, coaches en ingeplande vrijwilligers, hoeven deze QR-code niet te scannen. Daarvan zijn immers de gegevens al bekend. Gegevens worden alleen gebruikt voor de GGD en automatisch na 14 dagen vernietigd.
Let op: 
  • bij de entree staat een bord met een QR-code;
  • op de tafels zijn QR-codes geplakt;
  • in de bijlage van dit bericht is een QR-code geplakt.
Gebruik dus één van deze plekken voor je registratie. Niet vergeten dus! 
  
Gezelligheid aan tafel
Je mag bij elkaar aan tafel zitten, mits de afstand wordt bewaard én je een vaste plek houdt. Iedereen wordt verzocht zoveel mogelijk buiten een plek te zoeken, aan tafel of langs het veld, maar.... houd 1,5m afstand.

Uitwedstrijden
Lekker op stap naar een uitwedstrijd? Gelukkig kan dit weer. Ook hier geldt: neem de regels in acht en het dringende advies is om iedereen van 13jr en ouder een mondkapje te laten dragen. Het kan zijn dat bij een club waar je te gast bent op een andere manier gegevens genoteerd worden. 

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben, kijk dan op KNHB, daar staat heel veel informatie!

Samen houden we de club sportief en gezond

Team Facilitair

Bijlage