header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
30 Augustus

Keepersmaterialen, belangrijk!

Nieuws afbeelding Hallo keepers, coaches, trainers en managers,

Eerder kondigden we al aan dat David Luinge het beheer van de keepersmaterialen op zich heeft genomen. Om één en ander te stroomlijnen, zie je hieronder de afspraken rond onderhoud, vervanging en beheer van het keepersmateriaal.

  • In de bijlage treffen jullie de uitgangspunten en onderhouds- en beheerregels aan. Willen jullie deze informatie aandachtig lezen en de afspraken doorvoeren en naleven?
  • David is op gezette tijden voor jullie beschikbaar. In de Lisa app staan de tijden waarop hij zich bezighoudt met het beheer van de keepersmaterialen. De eerste twee momenten zijn op zaterdag 10 september en zaterdag 24 september. De tijden kunnen jullie vinden in de Lisa app.
  • Als jullie een beroep doen op David, stuur je uiterlijk donderdag voor deze datums een email met je vraag, verzoek of opmerking. Zodoende kan David zich voorbereiden en kan hij jullie op de gezette tijden efficiĆ«nt helpen. Het emailadres is [email protected]
  • Ik wil jullie met klem vragen alléén [email protected] te gebruiken en geen andere kanalen zoals Whatsapp. Alleen emailberichten worden in behandeling genomen.
  • David en, indien nodig het bestuurslid Organisatie & Sport, oordelen of de kwaliteit van de materialen in orde is. De veiligheid van de keepers staat natuurlijk voorop, maar de het materiaal wordt voor een langere periode gebruikt en vertoont dan vanzelfsprekend gebruikssporen.
  • Bij verlies of gebreken wend je je altijd tot de beheerder van het keepersmateriaal. Je gaat dus niet "shoppen" bij andere keepers of teams.
  • De keeperstassen voor de Jongste Jeugd worden op de eerste wedstrijddag uitgereikt.

Heel veel plezier en succes!

Mede namens David,

Groet, Jochen

Bijlage