header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
17 Oktober

Feest bij MHCZutphen, 115 jaar en springlevend!

Nieuws afbeelding

Feest op 11-12-13 november

MHCZutphen viert in het weekend van 11-12-13 november haar 115-jarige jubileum. Als oudste en gezelligste hockeyclub van Oost-Nederland laten we dat niet ongemerkt voorbijgaan. We hebben een spetterend feestprogramma en voor elk wat wils.

Boedelhof

Tot 2004 was de hockeyclub gevestigd aan De Boedelhof in Eefde, vandaar dat er nog veel verwijzingen zijn naar de oude plek. Op deze manier hebben we geschiedenis meegenomen naar Sportpark Zuidveen, aan het Jelle Zijlstrapad, waar we al 18 jaar met plezier verblijven.  En dat we plezier hebben met elkaar, vieren we dus half november. Oud-leden, sponsoren, vrijwilligers en leden, we nodigen ze graag uit om het samen te vieren. Het programma is als volgt:

Vrijdag 11 november

- Verkleedhockey voor de Jongste Jeugd, vriendje/ vriendinnetje mag mee!

- Netwerkborrel met sponsoren, (oud-)bestuursleden,  ereleden en leden van verdiensten.

- Feestavond voor leden 18+, senioren, veteranen, vrijwilligers en introducees.

Zaterdag 12 november

- Ontbijt met Benjamins en leden van de Basistraining, vriendje/vriendinnetje mag mee.

- Diverse activiteiten op het speelveldje.

- Silent disco voor jeugd onder de 15 jaar; neem gerust een introducee mee.

- Feestavond voor jeugd tussen 15 en 18; met een introducee nog meer plezier-:))

Zondag 13 november

- Brunch voor oud-leden en vrijwilligers

- Officiële opening velden 1 en 2, door wethouder in aanwezigheid van genodigden en (oud)leden

- Aftrap recordpoging ‘balletje hooghouden’ met oud-leden en leden

- Feestelijke familie-afsluiting

Geef het door, geef het door

We hebben geprobeerd met oud-leden en oud-bestuursleden in contact te komen, door gebruik te maken van ons bekende emailadressen. Met een artikel in de krant hopen we écht iedereen te bereiken voor onze festiviteiten. Heb je zin om mee te feesten? Houdt de website in de gaten. Leden van MHCZutphen ontvangen de uitnodiging in de mailbox. Let op: voor alle activiteiten geldt: vol=vol.

Samenwerking met sponsoren

Om deze festiviteiten mogelijk te maken, werken we opnieuw samen met clubsponsoren. Sponsoren en de club hebben elkaar nodig, en we zijn heel blij dat we steeds meer sponsoren aan onze club kunnen binden. Ben jij ondernemend ingesteld en wil je meer weten over sponsormogelijkheden bij de club? Mail gerust met [email protected] en we zoeken contact.

(opnieuw) Lid worden door te trimmen, flexen of 7x7-hockeyen  misschien?

Hockey is sportief, gezellig en heel gezond. Met het hockeyspelletje werk je aan je conditie, techniek en spelen in teamverband. Héél belangrijk. Wil jij ervaren hoe het is om te hockeyen? Meld je dan aan als proeflid bij [email protected]. Of je nu jong bent of ervaren, je kunt als proeflid  3 keer meedoen, en dan kun je beslissen of hockey jouw sport is. Heb je hockeyervaring en wil je weer starten? Ook dan kun je je aanmelden bij de ledenadministratie.

Speciaal voor oud-leden en senioren die dól zijn op het spelletje, maar geen competitie meer willen spelen, zijn er mogelijkheden om te trimmen, flexen of , 7x7 te hockeyen.  Tijdens het jubileumweekend kun je je daarover laten informeren, of geef je direct op en feest als lid mee! Hoe mooi is dat?

Samen houden we de club sportief en gezond

MHCZutphen bestaat 115 jaar, we vieren feest op 11-12-13 november

Bijlage