header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
3 Oktober

Het gaat als een SPEER!!!!

Nieuws afbeelding

Online via QR-codes

Vanaf zaterdag 23 september worden er loten verkocht en het gaat als een speer! Online, via de QR-code, zijn er al meer dan 1000 loten verkocht!


Boekjesverkoop

Er vindt ook verkoop via de boekjes plaats, deze loten zijn er nog niet bij opgeteld. Als je boekje vol is, lever deze bij de bar (van donderdag t/m zondag). Daar liggen ook nieuwe boekjes. Als je op dit nieuwe boekje ook een QR-code wilt, dan kan je een foto maken van de QR op je oude boekje en deze printen en op je nieuwe boekje plakken-:)).

De verkochte loten via het boekje moeten apart worden ingevoerd door de penningmeester: daarna tellen deze ook officieel mee met het aantal verkochte loten. Dus: hoe eerder je je volle boekje inlevert, hoe eerder resultaat!

Inleveren t/m 31 oktober

Boekjes die niet vol zijn, kun je inleveren tm 31 oktober a.s. in het clubhuis. En, in de komende 4 weken lukt het vast om nog veel te verkopen! Vragen? Mail naar [email protected]

Teamprijzen

Eind november is bekend wie de teamprijzen krijgen en wie de topverkopers zijn! We hebben voor de teams zelfs 3 hoofdprijzen! Wie wil er nou niet met het team naar onze sponsor Ultimate Drivz om te racen in een simulator? Of naar de Cinemajestic om een leuke film te kijken? Of een uitgebreide lunch op de club? Het team dat de meeste loten verkoopt, mag kiezen! En voor de individuele leden hebben we weer Houx-bonnen en bonnen van Snoopies!


Grote Clubactie medaille

Ook de organisatie van Grote Clubactie heeft prijzen voor de verkopers: als je meer dan 25 loten verkoopt, dan ontvang je de Grote Clubactie medaille. En als je meer dan 40 loten verkoopt, maak je kans op het winnen van een Playstation 5, op cadeaubonnen van Top1Toys of entreekaarten voor Slagharen!

We wensen jullie heel veel succes en plezier met de verkoop!