header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Terug

G-Hockey

PARA-HOCKEY ‘gewoon wat gewoon kan en speciaal wat speciaal moet’

Parahockey is de nieuwe verzamelnaam van de hockeybond voor aangepaste versies van hockey en G-Hockey is een onderdeel daarvan.

MHCZUTPHEN "Niemand buiten spel”
G-hockey bij MHC Zutphen is bedoeld voor spelers met een lichamelijke- of verstandelijke beperking in de leeftijd van 8-80 jaar en die het leuk vinden om te sporten bij een gewone sportvereniging. Als speler moet je altijd in staat zijn om op een veilige en zelfstandige manier deel te nemen aan hockeyactiviteiten. Bij MHC Zutphen spelen we in competitieverband op verschillende niveaus. Ook bestaat de mogelijkheid om alleen met de trainingen mee te doen.

MHC Zutphen heeft op dit moment 2 G-teams:
  • G1 is een 8-tal
  • G2 is een 6-tal
Beide teams spelen in competitieverband KNHB

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om alleen mee te doen aan de trainingen. In principe trainen we 2 keer per week.

Wil je meer informatie? Ben je benieuwd? Wil je een keer komen kijken of spelen? Neem dan contact op met Geert de Groen via [email protected]

Ben je enthousiast en wil je graag lid lid wil worden van onze G-Hockey ploeg? Dat zien we graag! Meld je dan aan via het inschrijfformulier op de website. Je krijgt de mogelijkheid om 3 keer gratis mee te trainen, en daarna besluit je of G-Hockey iets voor je is.Instroom in de G-hockey groep is het hele jaar door mogelijk.

De contributie vind je onder het kopje "lid worden".